Drink Local

In het kader van Support Your Local willen wij als Nederlands boutique premium alcohol merk ook ons steentje bijdragen om zowel onze bestaande klanten als onze nieuwe klanten een steun in de rug te geven in deze rare tijden.
We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje en nu is dan ook het moment om te kijken waar we elkaar kunnen ondersteunen.

Free Bottles

Door middel van 6+1, 6+2 of op maat gemaakte deals proberen we in deze moeilijke tijden onze horecaklanten een steun in de rug te geven.

Starterskit

We hebben een kant en klaar pakket samen gesteld met bijbehorend menukaartje zodat er gelijk een goede start gemaakt kan worden.
136 cocktail voor slechts 150 euro.

Goodiepoints

U ontvangt 1000 Goodiepoints waarmee u verschillende goodies kunt aanvragen zoals glaswerk, bartools etc.

Event support

Zodra het weer is toegestaan denken we graag mee wat we voor u kunnen betekenen om zo het maximale uit u event te halen.


Starterskit A


Starterskit B


THE STORY OF JQ'S

Wij zijn JQ’s. Twee broers, de jongste broer de distillateur de oudste de bartender, ten tijde van oprichting beide eind twintig.

Het alcohollabel JQ’s focust op het creeeren van een assortiment van premium gedistilleerde dranken, sodas en siropen gericht op het op maat faciliteren van de cocktail- en bartending scene.

Na meer dan vijf jaar het assortiment te hebben geperfectioneerd en samen te hebben gewerkt met verschillende topbartenders uit Londen en Barcelona kunnen we nu met de opgebouwde expertise aan iedere zaak die met cocktails, gin tonics of aperitieven aan de slag wil het perfecte aanbod presenteren. Van een hele simpele kaart tot een kaart met complexe en exotische recepturen.

Daarnaast bieden we met plezier trainingen en event ondersteuning aan.

Bovenal hopen we dat vrienden en familie zullen genieten van de karakteristieke zachte smaak van JQ’s in een lekkere cocktailtje thuis op de bank, aan de bar of op het terras.


BENIEUWD?

Graag komen we een keer langs om persoonlijk kennis te maken en te kijken of we iets voor jullie kunnen betekenen.
We wensen jullie het beste toe en sterkte de komende periode. Met het bovenstaande voorstel hopen we toch wat positiviteit te kunnen verspreiden.
Hieronder vind u uw inloggegevens voor de JQ’s community app.
Indien u vragen heeft of graag een keer een tasting wil inplannen kunt u ons bereiken op het mailadres: info@jqs.wes.digital

DRINK LOCAL, DRINK JQ’S.

username: jdsfksjdf@hotmail.com
password: Welkom123!


CONTACT

voor info over ons Support Your Local aanbod mail naar
info@jqs.wes.digital
of laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Shopping Basket